Osebno zadovoljstvo marsikaterega voznika je vožnja z lepim in negovanim avtomobilom.

Za izvajanje te dejavnosti uporabljamo profesionalne pripomočke in profesionalna čistilno-zaščitna sredstva, ki so prijazna do okolja in ne poškodujejo laka ali notranje opreme avtomobila.

  • Uporabljamo in testiramo svetovno profesionalno tehnologijo za nego in zaščito vašega avtomobila na lastnih avtomobilih in te izkušnje uveljavljamo v praksi. S svojo uslugo in predvsem kvaliteto storitve, želimo postati eno od vodilnih podjetji na tem področju v osrednji Sloveniji.
  • Avtomobili se po čiščenju in poliranju na željo stranke premažejo s posebnimi visokokvalitetnimi voski, ki ustvarijo dodatno zaščitijo laka vašega avtomobila pred različnimi vremenskimi vplivi. S tem se doseže odbojni učinek, ki obvaruje vaše vozilo pred vodnimi kapljicami in umazanijo, ki se težje prijemlje na lak.
  • Naše vodilo so zadovoljne stranke, ki se bodo vračale v našo delavnico in koristile naše usluge. Pomembna nam je kvaliteta opravljene storitve in s tem zadovoljne stranke.
  • Svoje jeklene konjičke so nam zaupali marsikateri lastniki prestižnih avtomobilskih proizvajalcev in so z našo storitvijo bili zelo zadovoljni.
  • V naši galeriji slik si lahko ogledate nekaj slik in posnetkov že opravljenih storitev.

Z dobrim poslovnim odnosom hitro in kvalitetno storitvijo in ugodno cenovno politiko bomo zadovoljili še tako zahtevno stranko, katera bo z našo storitvijo izredno zadovoljna.

CENIK STORITVE

POPRAVILO ŽAROMETOV

Popravljamo tudi poškodovane žaromete: