Z veseljem vam sporočamo, da je podjetje EXLE k.d., distributer za kemične svinčnike nemškega proizvajalca Klio Eterna GmbH & Co KG, ki so namenjeni oglaševanju vašega podjetja ali blagovne znamke.

Kemični svinčniki so narejeni in potiskani z vašim logotipom v Nemčiji, odlikuje jih visoka kvaliteta materialov in izdelave. Veliko število različnih modelov, vam omogoča barvno oblikovanje kemičnega svinčnika po vaših željah. Kemične svinčnike odlikuje maksimalno izkoriščen prostor za tisk vašega logotipa na telo svinčnika ali na zaponko. Mince imajo evropske standarde, so visoko kvalitetne in imajo karbonsko konico, ki omogoča lahkotno pisanje in preprečuje izliv črnila.

S kemičnimi svinčniki Klio se oglašujejo vodilna svetovna podjetja, kot so: Mercedes Benz, Audi, CHRAYSLER, BOSCH, PHILIPS, ATOMIC, GIORGIO ARMANI, Generali, Volksbank, Roche, FUJI, MARTINI, Telecom, DPD, AXA Bank AG, NOKIA, RECARO, Henkel, HP, Delta, RbK, Aquafresh, PRINGELS, Lufthansa, PILSNER BEAR in še mnoge druge.

KATALOG IZDELKOV KLIO ETERNA 2019 SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ PDF 30MB

Smo tudi distributer podjetja EUROCOM d.o.o., ki se ukvarja s prodajo reklamnega materiala, izdelkov za pisarno, tekstila …

Katalog izdelkov Eurocom si lahko ogledate tukaj

Vi nas pokličite in mi vam bomo predstavili paleto izdelkov in ugodili vašim željam in potrebam.